Lindorffanalysen: 5 faresignaler for norsk økonomi i 2018

Fem faresignaler for norsk økonomi i 2018

I løpet av fjoråret snudde vinden i norsk økonomi. Arbeidsledigheten falt og lønningene vil mest sannsynlig øke i løpet av 2018. Dette betyr at vi kan forvente både bedre betalingsevne og mindre mislighold. Men det er også noen skyer i horisonten.

Les mer
AGA valgte Lindorff – vant på det internasjonale

AGA valgte Lindorff – Kan spare millioner

Selskapet folk flest kjenner som leverandør av propan til gassgrillen i hagen, AGA, har valgt Lindorff som leverandør av inkassotjenester. AGA var på jakt etter en internasjonal partner i Nord-Europa. Valget falt på Lindorff.

Les mer
Chatbots: Roboten svarer allerede på halvparten av kundenes fakturaspørsmål

Roboten svarer på kundenes fakturaspørsmål

Lindorff har utviklet en chatbot som svarer på kundenes faktura - og betalingsspørsmål. Den kan fjerne opptil halvparten av henvendelsene til kundeservice.

Les mer
Oppfyller drømmen om egen bolig – uten hjelp fra mamma og pappa

Oppfyller drømmen om egen bolig – uten hjelp fra mamma og pappa

500 000 ungdommer under 34 år i Norge sparer til sin første bolig. Foreldrene tror likevel ungdommene trenger hjelp økonomisk etter at de har flyttet ut.

Les mer
Enkelt grep fjerner tre av fire kundehenvendelser

Enkelt grep fjerner tre av fire kundehenvendelser

Tidligere tok det flere dager å få tilbake tv-signalene etter at de ble kuttet ved inkassosak. Et enkelt grep ga RiksTVs kunder tilbake tv-signalene på to minutter etter betaling, og spørsmålene til kundeservice forsvant.

Les mer