Det handler om menneskene

For å tilnærme oss inkasso på en måte som treffer kunden, jobber vi med «personas». Personas tar utgangspunkt i den kunnskapen vi har om kundene, fakta og data om deres atferd og preferanser.

Alle personas representerer en kundegruppe. Vi har gitt de et navn og en identitet som representerer nøkkelegenskapene til en gruppe. Hvorfor er dette nyttig?

Arbeidet med personas har drevet designere og utviklere til å skape produkter og tjenester som er kunderettede i noen av de mest innovative bransjene i verden. Ved å bruke personas som veileder kan vi skreddersy vår kommunikasjon, og utvikle budskap og tjenester som er relevante for hver enkelt kundes omstendigheter. Fordi vi forstår kundens behov og realiteter, vet vi også hvordan vi kan hjelpe de å overholde sine forpliktelser. 

Personas hjelper oss med å være bevisste på menneskene bak tallene

Personas hjelper oss med å være bevisste på menneskene bak tallene

Personas hjelper oss med å være bevisste på menneskene bak tallene. Det er dette som motiverer oss til å dra på arbeid og å gjøre en god jobb hver dag. Det er givende å vite at vi utgjør en forskjell i menneskers liv ved å hjelpe de med å innfri gjeld. 

Det at vi kjenner mennesker så godt, vet hva som får dem til å reagere og betale sine regninger, gjør oss til en effektiv partner.

Ettersom våre tilnærminger er skreddersydde, kan vi hjelpe på en måte som de er komfortable med. Å være hjelpsom er ikke det samme som å være ettergivende. 

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? Her finner du en oversikt over våre tjenester: inkasso, faktura, analyse, låneadministrasjon og juridiske tjenester

Vi setter pris på tilliten du viser oss når du ber oss om å administrere dine kundeforhold, til og med noen av de mest sårbare. Noen ganger gjør vi dette som Lindorff og noen ganger fungerer vi som en forlengelse av din virksomhet under ditt navn. Uansett bruker vi differensierte og nyttige tilnærminger. Vår kundetilfredshet bekrefter at kundene virkelig setter pris på det. Snakk med oss om å outsource fakturaoppfølging og inkassotjenester.

Våre tilnærminger er skreddersydde for å passe enhver kundegruppe.

Våre tilnærminger er skreddersydde for å passe enhver kundegruppe.