Seminar: Power up

Seminar: Power up

Vet du hvilke konsekvenser som følger av den nye loven om teknologinøytralitet og hva det betyr for din bedrift og dine kunder? Hva temperaturen på betalingsevnen i din region måler eller hvordan de lokale skyldnertrendene ser ut?

For at du skal være rustet til å møte morgendagens endringer gir vi deg en oppdatering på de viktigste trendene, og om du ønsker, en innføring i inkassosakens gang. I tillegg til faglig påfyll vil det bli servert frokost eller lunsj avhengig av hvilken lokasjon du deltar på.

«Power up» på kunnskap tilpasset din region, reserver plass her   

Når kommer vi nær deg?

8 mai:  Eidsvoll, Best Western LetoHallen Hotel, kl. 10:00
15. mai: Bodø, Scandic Havet, kl. 11:15
16. mai: Mo i Rana, Scandic Meyergården, kl. 10:00
24. mai: Trondheim, Royal Garden Hotel, kl. 10:00
30. mai: Fredrikstad, Scandic City, kl. 10:00
31. mai: Drammen, Lindorff sine kontorer på Røyken, kl. 09:00
6. juni: Stavanger, Clarion Hotel Energy, kl. 10.00
7. juni: Kristiansand, Scandic Kristiansand Bystranda, kl. 10:00

Agenda

Del 1: Oppdatering trender
(Varighet 1,5 t)
Den teknologiske utviklingen går raskt og digitalisering gir ringvirkninger også i den juridiske verden.

Geir Gregersen fra advokatfirmaet Kontrakt gir deg et innblikk i de fire viktigste trendene innen den juridiske verden, teknologinøytralitet, bransjenorm, gjeldsregister og ny hvitvaskingslov, og hvordan det vil kunne påvirke din hverdag.

Morten Trasti er analytiker i Lindorff AS og vil, i tillegg til en gjennomgang av nasjonale trender gi et innblikk i de lokale skyldnertrendene og hvordan dette henger sammen med næringsstrukturen og arbeidsmarkedet i ditt lokalmiljø.

Del 2: Kurs Inkassosakens gang

(Varighet 1,5 t)

I tillegg til faglig input har du mulighet til å delta på et av våre mest populære kurs «Inkassosakens gang». Kurset gir deg innsikt i de viktigste elementene i inkassoprosessen og hvordan du bør gå frem for å løse saken på best mulig måte.

Arrangementet er kostnadsfritt.