Bli med på Lindorff Auto-seminar for ledere - en spennende samling i Cascais

Bli med på Lindorff Auto-seminar for ledere - en spennende samling i Cascais

Vi har gleden av å invitere deg til to fagdager i Cascais i Portugal. Dagene blir proppfulle av nye trender og faglig oppdatering 29. aug - 1. sept. Her får du også muligheten til å utveksle erfaringer med andre ledere i samme bransje. Sikre deg en plass allerede i dag.

I løpet av disse to dagene møter du ulike foredragsholdere innen auto, finans og ikke minst våre egne eksperter i Lindorff. På denne siden finner du informasjon om programmet, foredragsholderne og påmelding. 

Praktisk informasjon:

  • Når: 29. aug - 1. sept 2018 (Det faglige programmet foregår 30.aug og 31.aug).
  • Hvor: Cascais, Portugal
  • Hvor melder jeg meg på? Her finner du påmeldingskjema.
  • Frist for påmelding: 13. april 2018. 
  • Pris: 9990 + mva, som inkluderer: Flyreise, hotell , seminar, alle måltider inkl drikke, 1 aktivitet. Eventuell connecting flight kommer i tillegg.
  • Har du andre spørsmål? Send mail til Terje Bjørlo eller din kontaktperson i Lindorff. 

 

Program

Dag 1: Torsdag 30. august

Kl. 09.00 - 09.15: Lindorff og Intrum - en verden av muligheter v/Christian Aandalen, Direktør kunde og salg i Lindorff Norge.

Kl. 09.15 - 10.00: Å lede en nordisk storbank v/ Administrerende Direktør i Santander Consumer Bank AS,  Michael Hvidsten. Michael er ansvarlig for Santanders virksomhet i de nordiske landene. Han har 17 års erfaring fra bank og finans, med fokus på forbrukerfinansiering. I dette foredraget vil Michael forsøke å se fremover i tid og ha tanker om hvordan markedet vil være om noen år. Han vil også dele sine erfaringer i likheter og ulikheter i det nordiske markedet.

Kl. 10.15 - 11.00: Finans og bilforhandlere, fremtidige krysningspunkt, styringssignaler og utfordringer v/ Paal Roe, leder Bilfinanisering i Norge, DNB Finans.

Kl. 11.15 - 12.15: Bilhandel i forandring: Hva skjer med bilen om 5 - 10 år? v/ Anders Parment.  Anders har en doktorgrad innenfor økonomi og er genuint opptatt av området bilfinanisering. Han har skrevet flere bøker og er en anerkjent svensk foredragsholder. I første del av foredraget ser Parment litt inn i fremtiden og tar for seg selvkjørende biler, nye drivstofftyper og elektriske biler, statlig regulering og hvordan biler kommer til å benyttes , eies og finansieres frem i tid.

Kl. 12.15 - 13.15: Lunsj

Kl. 13.15 - 14.00: Bilhandel i forandring fortsetter v/ Anders Parment. Etter lunsjen fortsetter Parment med å gi oss innblikk i endringene bilhandelen står ovenfor. Her får du innføring i ulike utfordringer som f.eks. digtalisering, delingsøkonomi osv. I tillegg ser han på andre problemstillinger som: trender og løsninger for restverdi, andrehåndsverdi og risiko, privatleasing, endret kundeadferd, markedsføring og bankenes løsninger vs. markedsbaserte løsninger. 

Kl. 14.15 - 1500: Advokatens time v/ Hanne Riksheim, Direktør for juridiske tjenester i Lindorff Norge.  I dette innlegget får vi en gjennomgang av flere problemstillinger i forhold til aktuelle lover og EUs regelverk.

Kl. 15.15 - 16.00: Kriminalitetsutviklingen i Skandinavia v/Frode Bjeglerud fra Finans Norge. Frode tar for seg status og hvordan finans Norge ser på fremtiden. 

Dag 2: Fredag 31. august

Kl. 09.00 - 09.45: Heavy equiptment v/ Nick Mayell, Datatag (Foredraget er på engelsk). I mange år har tungt utstyr forsvunnet fra Storbritannia til Polen. De nordiske landene opplever nå at utstyr forsvinner til de baltiske landene. Mayell tar også for seg utfordringene ved “jammers” og identifisering av biler og tyngre utstyr som blir borte. Gled deg til et fyrverkeri av et foredrag! 

Kl. 10.00 - 10.45: "Nu går alt så meget bedre, eller?" v/ Morten Trasti, analytiker i Lindorff Norge. Morten er en humørfylt analytiker med glimt i øyet. Her får vi et innblikk i Lindorffs prognoser for nærmeste fremtid.

Kl. 11.00 - 11.45: Hvor forsvinner kjøretøyene? v/ Einar Tønnessen, Lindorff Norge. Investigation Unit er finansieringsselskapenes siste stopp hos Lindorff før bil går tapt. De er Lindorffs «krumtapp» i det å hjelpe våre samarbeidspartnere med å sikre verdier. I dette foredraget får du et tilbakeblikk på de siste sakene som IVG har arbeidet med.

 

Synes du dette virker spennende? Meld deg på her. Påmeldingsfrist er 13.april 2018. 

/media/97289/fagsamling-i-cascais-lindorff.jpg

Vi ser frem til to spennende dager i Cascais, Portugal. Meld deg på!