Vår ledelse

Ledergruppen i Norge består av erfarne ledere med god bransjekunnskap.
9903

Siv Hjellegjerde Martinsen

Administrerende direktør

Siv har totalansvaret for Lindorff i Norge, og sitter i tillegg i ledergruppen for Region Northern Europe. Hun har vært i stillingen siden mars 2018. Før hun kom til Lindorff var hun 13 år i Danske Bank konsernet, senest som Chief Commercial Officer i Danica Pensjon. Siv har bred ledererfaring fra ulike deler av finanssektoren, med både strategisk og operativ ledelse innenfor salg og markedsføring, HR, revisjon og aksjemegling. Siv er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en høyere lederutdanning fra IMD i Sveits.

9905

Ole Henrik Andreassen

Direktør operations

Ole-Henrik har totalansvar for Operations i Norge, herunder blant annet Contact Center, Legal Collection, Surveillance, Back Office, Invoice og Loan administration. Han har vært i stillingen siden 2008, og var tidligere direktør for Lindorff Capital Norge. Ole-Henrik har vært i Lindorff i 30 år. Han er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

9902

Stig Inge Eikemo

Direktør marked og kommunikasjon

Stig Inge har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon i Norge. Han begynte i stillingen i 2011, og har bakgrunn fra bla Handelsbanken, NEF Kapitalforvaltning, Handelshøyskolen BI, Schrøder Research og Oslo Børs. Han er utdannet Master of Science i kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og er sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole.

9908

Arnhild Sivertsen

Direktør HR

Arnhild har vært ansatt som HR direktør for Lindorff i Norge siden 2014. Hun kom fra stillingen som HR direktør i oljeserviceselskapet SPT Group hvor hun hadde ansvaret for HR i 11 land. Tidligere har Arnhild vært organisasjonsdirektør i Teller Norge, i tillegg til HR-roller i SAP Norge og i Accenture. Hun er utdannet siviløkonom fra Nord Universitetet.

9906

Lisa S. Legallais-Hansen

Direktør strategi, forretningsutvikling og digitalisering

Lisa har siden juni 2018 hatt ansvaret for strategi, forretningsutvikling og digitalisering i Lindorff Norge. Hun kom fra stillingen som direktør for strategi, informasjonssikkerhet og prosjektledelse på konsernnivå i Lindorff. Lisa har jobbet i Lindorff siden 2015, og har tidligere erfaring fra management consulting i PA Consulting og fra ulike roller i Storebrand. Lisa har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole og master i utviklingsøkonomi fra London School of Economics and Political Science.

9901

Stig Storm-Hansen

Direktør økonomi

Stig har siden november 2017 hatt ansvar for økonomi, regnskap og innkjøp i Lindorff i Norge. Han var tidligere Group CFO i OSM Aviation, og har før det bakgrunn fra ulike økonomistillinger i ArcusGruppen, Gresvig og NetCom i tillegg til revisjonsbakgrunn fra PricewaterhouseCoopers. Stig er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i tillegg til et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI.

9900

Thomas Borch Myrhe

Direktør porteføljekjøp

Thomas er investeringsdirektør i Lindorff Norge og adm. dir. i Lindorff Capital. Han tiltrådte i januar 2018. Før dette var han Finanssjef i SpareBank 1 Oslo Akershus, og han har også ledet Valuta/Renter i samme bank. Thomas har lang erfaring som porteføljeforvalter fra SpareBank 1, Statnett og Coop. Han har også jobbet med revisjon (EY) og regnskap/controlling i Coop. Thomas har MBA i Finans og er Autorisert Finansanalytiker

13632

Tor Arve Kvalnes

Direktør IT

Tor Arve har siden oktober 2018 hatt ansvaret for IT i Lindorff Norge. Han har vært ansatt i Lindorff siden 2013 med ansvar for utvikling og forvaltning av våre IT løsninger, samtidig som han har utviklet IT området i samarbeid konsern og lokal ledelse. Tor Arve har lang erfaring innen ledelse og IT utvikling fra ulike lederstillinger innen bank & finans, konsulentbransjen, samt forsvaret. Han har sin utdannelse fra forsvarets høgskole.