Inkasso

Lindorff tilbyr tilpassede løsninger for inkasso som ivaretar både din bedrift og kundene dine.

Velg inkassotjenesten som passer best for deg

Uansett om du har få eller mange kunder som ikke betaler så finner du en løsning som passer ditt behov og budsjett. Du kan når som helst oppgradere til en større pakke.


Vil du få bedre kontroll på økonomien i bedriften?


Hva er inkasso?

Inkasso er oppfølging av ubetalte fakturaer etter fakturaens forfall. Inkasso betyr med andre ord at man krever inn penger fra kunder som ikke har betalt regningene sine i tide. Inkasso kan foretas av selgeren selv, eller av et inkassobyrå.

Hvordan fungerer inkasso?

Å kreve inn forfalte pengekrav kan være en omstendig prosess, og det er viktig at det gjøres riktig. Inkassoprosessen inneholder flere ulike steg, og involverer potensielt en rekke instanser hvis saken går langt. Av og til holder det at vi sender et brev eller en SMS, mens andre ganger må vi involvere namsmannen og rettsvesenet.

Vi ønsker å få frem at inkasso er en ferskvare. Erfaringsmessig vet vi at jo raskere du kommer i gang med inkassoprosessen, jo mer sannsynlig er det at du får pengene dine raskt.

Vil du ha bedre kontroll på økonomien i bedriften din? Prøv inkasso.

Hvorfor bruke et profesjonelt inkassobyrå?

Mange forbinder inkasso med å få inn penger fra kunder som ellers ikke hadde betalt. I realiteten gir inkasso bedriften din flere økonomiske fordeler enn å unngå tap. Inkasso øker sannsynligheten for at kunden din prioriterer å betale fakturaen fra nettopp din bedrift, og at fakturaen blir betalt raskere. Profesjonelle inkassobyråer kan hjelpe deg med:

  • Redusert kredittid - Du får pengene dine raskere fra kunden
  • Økt likviditet - Inkasso er et effektivt virkemiddel for å redusere kredittiden, som igjen fører til bedre likviditet
  • Høy løsningsgrad -  Du får inn flere utestående beløp

Inkasso gjør det med andre ord lettere å få gode økonomiske rutiner.

Hvorfor bruke Lindorff?

Det er flere gode grunner til å velge Lindorff som inkassobyrå til din bedrift:

  • Compliance - Først og fremst er vi i Lindorff alltid oppdatert på lover og regler. Ved å bruke oss kan du være trygg på at alle formelle krav blir fulgt. Se full oversikt over alle inkassosatser og gebyrer.
  • Fleksibilitet - Du får spesialtilpassede inkassoprosesser slik at du får pengene dine raskere, uten at kunden din føler seg dårlig behandlet. Dette gjør at tjenestene våre passer like godt for små som for store bedrifter
  • Kundelojalitet - Vi vet hvordan vi skal snakke med sluttkunden som skylder penger, og hvordan vi skal legge til rette for at kundeforholdet skal fortsette etter inkassosaken er avsluttet.
  • Tidsbruk - Å følge opp ubetalte fakturaer tar lenger tid enn mange tror. Ved å overlate jobben til Lindorff får du mer tid til å gjøre det du kan best.
  • Norges største database på inkassohistorikk - Vi sitter på Norges største database med purre- og inkassohistorikk. Dette gjør at vi kan tilpasse inkassoprosessen til hver enkelt sak, og finne den beste løsningen sammen med de som skylder penger.
  • Internasjonalt - Vi behandler internasjonale krav og har en egen internasjonal avdeling på inkasso.

Hva koster inkasso?

Du kan velge mellom ulike inkassoløsninger, avhengig av hvilke behov du har. Vi kan også skreddersy egne løsninger for deg og din bedrift.