Inkassobyrået Lindorff tilbyr skreddersydde inkassotjenester

Inkasso

Inkasso er i utgangspunktet noe bedrifter gjør for å drive inn gjeld og fordringer, men det store problemet er å kunne gjøre dette uten å miste kundeforholdet. Vi vet hvordan og hjelper deg gjerne.

Du ønsker selvsagt å få inn utestående beløp og redusere tapene, men om det gjøres på en måte som skremmer kundene vil det gå ut over fremtidig inntjening.

Lindorff har gjennom 120 år spesialisert seg på å skreddersy inkassotjenester etter hvem personen som skylder penger er og hvilken oppfølging han trenger. Vi har satt opp mer enn 100 ulike løp som gjør det mulig å spesialtilpasse innfordringsprosessen slik at du får betalt uten at din kunde føler seg dårlig behandlet.

Hvorfor bruke et profesjonelt inkassobyrå?
Det er mange grunner til å velge Lindorff, noen mer innlysende enn andre:

  • Få inn flere utestående beløp – raskere! - Folk skjønner at det er alvor når de får en henvendelse fra oss
  • Økt kundelojalitet – Vi vet hvordan vi skal snakke med folk som skylder penger og hvordan vi skal legge til rette for at kundeforholdet skal fortsette etter inkassosaken
  • Tidsbruk - Du kan jobbe mer med det DU er god på – i stedet for å bruke tid på å ringe å mase og utforme purringer og inkassovarsler.
  • Compliance - Vi er alltid oppdatert på lover og regler
  • Oversikt – Gjennom våre brukervennlige løsninger får dere full oversikt og status over alle saker til behandling
  • Erfaring – Vi begynte i 1898 og har lært litt på veien.

Hvis du ønsker å få en profesjonell inkassopartner tar du kontakt via dette skjemaet

Hvordan fungerer inkasso?
Å kreve inn forfalte pengekrav kan være en omstendelig prosess, og det er viktig at det gjøres korrekt. Inkassoprosessen inneholder en lang rekke steg og involverer en rekke instanser om det går så langt. Av og til kan det være nok med en SMS, mens andre ganger må namsmann og rettsvesen involveres. Det vi synes er viktig å få frem er at inkasso er ferskvare – Jo fortere du kommer i gang, jo mer sannsynlig er det at du får betalt.

Les mer om inkassoprosessen her

Hvilke lover og regler er involvert?
Compliance er et av de viktigste argumentene for å bruke en profesjonell samarbeidspartner på fordringsadministrasjon. Du har ikke råd til å tabbe deg ut på legaliteter og med Lindorff er du trygg på at alle de formelle kravene blir fulgt. Det gjelder ikke bare inkassoloven, men også tvisteloven, GDPR, forsinkelsesrenteloven og andre relaterte lover.

Les mer om våre juridiske tjenester

Hva koster inkasso?
Vi skulle gjerne ha gitt en standardpris, men vi er opptatt av å skreddersy løsninger for din bedrift. Ta kontakt så kan vi se hva som passer deg og din bedrift.

Det vi kan si er at eventuelle rettslige prosesser og om saken ender opp med et forlik der den som skylder penger ikke må betale hele beløpet. Disse rettslige prosessene er Lindorff eksperter på og tilbyr rådgivning i. 

Internasjonal inkasso
Har du utenlandske kunder som ikke betaler for seg? Lindorff har et stort internasjonalt nettverk og dyptgående kunnskap til lover og regler på tvers av landegrensene.

Les mer om inkasso i utlandet her

Ta kontakt i dag!
Inkasso er ferskvare så kom i gang i dag.

Bruk dette skjemaet eller ring oss på 979 58 500

Inkasso er den siste delen av inkassoprosessen

Det er mange grunner til at man bør kontakte et profesjonelt inkassobyrå