Vår ledelse

Ledergruppen i Norge består av erfarne ledere med god bransjekunnskap.
9903

Siv Hjellegjerde Martinsen

Administrerende direktør

Siv har totalansvaret for Lindorff i Norge, og sitter i tillegg i ledergruppen for Region Northern Europe. Hun har vært i stillingen siden mars 2018. Før hun kom til Lindorff var hun 13 år i Danske Bank konsernet, senest som Chief Commercial Officer i Danica Pensjon. Siv har bred ledererfaring fra ulike deler av finanssektoren, med både strategisk og operativ ledelse innenfor salg og markedsføring, HR, revisjon og aksjemegling. Siv er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en høyere lederutdanning fra IMD i Sveits.

9905

Ole Henrik Andreassen

Direktør Operations

Ole-Henrik har totalansvar for Operations i Norge, herunder blant annet Contact Center, Legal Collection, Surveillance, Back Office, Invoice og Loan administration. Han har vært i stillingen siden 2008, og var tidligere direktør for Lindorff Capital Norge. Ole-Henrik har vært i Lindorff i 30 år. Han er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

20677

Kenneth Dalquist Valbøll

Direktør Kunde og Salg

Kenneth ble ansatt i 2019 med totalansvar for salg og leveranse i Lindorff Norge. Han har bred ledererfaring både nasjonalt og internasjonalt fra Telia, Nordea og Verizon med både strategisk og operativ ledelse innenfor salg og markedsføring, forretningsutvikling, digitalisering og HR. Kenneth er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en MBA i innovasjonsledelse fra Henley University i London.

20673

Bunny Nooryani

Direktør Marked og Kommunikasjon

Bunny kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Storm Communication. Hun har fem års erfaring som direktør i Aker Solutions med globalt ansvar for kommunikasjon, markedsføring, investor relations og samfunnsansvar. Hun har også jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver for Oljefondet, og har rundt ti år bak seg som journalist i Finansavisen, Bloomberg og Reuters. Bunny har utdanning innen medievitenskap fra universitetet i Oslo, og en bachelorgrad i internasjonale forhold fra London School of Economics.

9908

Arnhild Sivertsen

Direktør HR

Arnhild har vært ansatt som HR direktør for Lindorff i Norge siden 2014. Hun kom fra stillingen som HR direktør i oljeserviceselskapet SPT Group hvor hun hadde ansvaret for HR i 11 land. Tidligere har Arnhild vært organisasjonsdirektør i Teller Norge, i tillegg til HR-roller i SAP Norge og i Accenture. Hun er utdannet siviløkonom fra Nord Universitetet.

9901

Stig Storm-Hansen

Direktør Økonomi

Stig har siden november 2017 hatt ansvar for økonomi, regnskap og innkjøp i Lindorff i Norge. Han var tidligere Group CFO i OSM Aviation, og har før det bakgrunn fra ulike økonomistillinger i ArcusGruppen, Gresvig og NetCom i tillegg til revisjonsbakgrunn fra PricewaterhouseCoopers. Stig er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i tillegg til et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI.

18409

Espen Eide

Direktør Forretningsutvikling

Espen har ansvar for forretningsutvikling, strategiske partnerskap og prosjektavdelingen i Lindorff. Han begynte i stillingen i 2018 og har bakgrunn fra Atea, EVRY, Danske Bank, SAS Institute og Cicero Consulting. Espen har bred operativ og strategisk ledererfaring fra salg, digitalisering, markedsføring og forretningsutvikling. Han er utdannet Siviløkonom med spesialisering i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

20675

Hilde Bech

Direktør IT

Hilde er ansatt i 2019 med ansvar for IT i Lindorff Norge. Hun kommer fra Direktoratet for e-helse med ansvar for driften av nasjonale e-helseløsninger som e-resept og Kjernejournal. Hilde har 10 års erfaring innen IT-ledelse fra ulike stillinger i If. I tillegg til lang og bred ledererfaring har hun bakgrunn som systemutvikler. Hilde har en bachelor i IT fra Den Polytekniske Høgskolen, i tillegg til et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI.

20678

Rolf Sten Andersen

Direktør Analyse, Faktura og Lånetjenester

Rolf har ansvaret for Analytics & Risk Advisory, Business Intelligence & Collection strategy og Credit Services. Han har en lang og bred erfaring fra Bank/Finans gjennom ulike stillinger innenfor SEB Kort virksomheter i Norden. Han har en solid erfaring fra forretningsledelse, salg, kundeservices samt forretnings- og organisasjonsutvikling. Rolf er utdannet ved Handelshøyskolen i Oslo der han tok en Master i International Marketing.

22028

Stig Helberg

Direktør Investering

Stig ble ansatt i 2019 med ansvar for porteføljekjøp. Han var tidligere finansdirektør i Danica Pensjon. Stig har mer enn 25 års erfaring fra bank, kapitalforvaltning, livsforsikring og pensjon. Han har bred bakgrunn innen kredittrisiko, finansiering og risikostyring. Stig er utdannet siviløkonom fra NHH og har en doktorgrad i finans fra NTNU i 2015.