Faktura

Fakturatjenestene våre hjelper din bedrift med å få færre utestående fordringer og redusert kredittid.

Det er naturlig å tenke at tjenesten faktura først og fremst handler om at vi sender ut fakturaen på vegne av din bedrift. Det er faktisk ikke hovedpoenget. Av og til sender vi ikke ut fakturaen en gang. Det vi gjør er å passe på at din bedrift til har en oppdatert oversikt over alle krav og transaksjoner (reskontro).

Hvordan fungerer tjenesten faktura?

Først og fremst handler tjenesten faktura om å sikre at din bedrift får god pengeflyt. Du slipper å tenke på at du skal sende ut purring, når du skal sende den og bruke tid på å følge opp. Når du setter ut faktureringen til Lindorff følger vi opp alle fakturaene for deg.

Vi vil blant annet:

  • Håndtere alle fakturaene til din bedrift
  • Sende purringer på riktig tidspunkt
  • Redusere kredittiden med effektive rutiner

Vi kan også generere og sende ut fakturaen hvis du ønsker det. Her kan du velge mellom alt fra avtalegiro og EHF-faktura til Vipps.

Ta kontakt for å komme i gang med faktura og likviditetsstyring.

Hvem passer tjenesten faktura og likviditetsstyring for?

Tjenesten passer for alle bedrifter med stort fakturavolum med et ønske om bedre likviditet og cash flow.

Effektive rutiner er nøkkelen for å holde kredittiden nede og øke likviditeten. Men ofte kan det dukke opp ting i din bedrift som gjør at fakturaene ikke blir fulgt opp med det samme. Alt fra ferie til sykemelding gjør at behandlingen av fakturaer ofte står i en sårbar posisjon. Da er det fort gjort at purringen går ut for sent og at kredittiden øker.

Når du setter ut faktureringen til Lindorff slipper du å være redd for at jobben ikke blir gjort. Purringene sendes ut når de skal og medarbeiderne dine kan bruke tiden på andre oppgaver.

Men er ikke Lindorff bare inkasso da?

Lindorff er kjent som Norges største inkassobyrå, men egentlig gjør vi mye mer enn bare inkasso. For oss handler det om at din bedrift skal få betalt så fort som mulig. Helst før saken går til inkasso. Ved å ha kontroll på kundereskontroen kan du ikke bare sende ut purringer raskere, men også tilpasse kommunikasjonen med hver enkelt kunde. Slik at han ikke bare blir en god betaler, men også en fornøyd kunde.

Hvordan har jeg kontroll over min kundereskontro?

Kundereskontroen representerer på mange måter hjertet til bedriften. Tanken på å gi ansvaret til en annen bedrift kan kanskje virke litt skremmende. Har du like god kontroll da?

Vi påstår at du kan få enda bedre kontroll. Du ser alle endringene i reskontroen med det samme de skjer – i en egen webløsning som oppdaterer i sanntid. Her ser du status på alle saker og kan enkelt kommunisere med oss.

Hva koster det?

Vi skreddersyr tjenesten for hver enkelt kunde. Derfor har vi ingen standard pris. Prisen vil blant annet avhenge av hvor mange fakturaer bedriften din har. Ta kontakt og kom i gang med bedre likviditetsstyring i dag.


Trenger bedriften din bedre fakturarutiner?