Sparer du egentlig penger på Black Friday?

Å handle på salg kan raskt bli dyrere enn du tror. Her er noen tips til å stå i mot salgsplakatene.

Butikker har salg hele året

Betyr ordet «salg» faktisk redusert pris? Om det er salg bør det stå hva «før-prisen» var. Du kan også sjekke hva konkurrentene har. Kanskje ikke salget er så gunstig likevel. 

Hjernen vil gjerne shoppe og Black Friday gjør det enda enklere å rettferdiggjøre, men hvorfor? Vi fikk Hans Olav Lahlum til å forklare. Se filmen her. 

Ikke la deg lure til å handle mer

Mange nettsider har popup-meldinger som forteller deg at du kan få gratis frakt hvis du handler for litt mer. Ofte blir det mye dyrere fordi du slenger på noe som er «billig», men noe du egentlig ikke trenger. Tenk deg godt om og ta frem kalkulatoren. Blir det dyrere å betale frakten eller blir det dyrere med den ekstra tingen du egentlig ikke trenger?

Ikke utsett betaling

I dag finnes det mange forskjellige måter å betale på i nettbutikker. Det lureste er å betale med en gang. Selv om det er veldig fristende og utsette betalingen eller betale litt og litt, kan det fort bli mye dyrere enn du har tenkt. Det kan også skje at man glemmer regningen og da får du renter hvis du glemmer å betale. Må du betale renter, går vinning fort opp i spinninga.

Har du en sak hos oss? Logg inn på vår selvbetjeningsportal og få oversikt. Trenger du hjelp? Ta kontakt så hjelper vi deg. 

Hvis du glemmer å betale regningen går vinninga fort opp i spinninga. Plutselig får du inkasso.

Betyr ordet "salg" faktisk redusert pris?