Lindorff og Intrum Justitia slår seg sammen

Fra og med 27. juni har Lindorff og Intrum Justitia slått seg sammen for å bli verdens ledende selskap innenfor kreditthåndtering.

EU-kommisjonen godkjente 12. juni sammenslåingen mellom Lindorff og Intrum Justitia, og 27. juni ble transaksjonen fullført. Fra i dag av er vi én juridisk enhet, og i løpet av året skal vi også drive som en enhet.

Sammen kommer vi til å bli verdens ledende selskap for kreditthåndtering, og dermed være i en sterk posisjon til å kunne endre og videreutvikle bransjen.

Intrum Justitia og Lindorff har en felles ambisjon om å være en pålitelig innovatør og bransjeleder. Vi mener at gjennom å sørge for at selskaper får betalt for sine varer og tjenester, og ved å hjelpe både enkeltpersoner og selskaper å holde det de lover, bidrar vi til en trygg og sunn økonomi. Vi har på hvert vårt vis satt igang banebrytende tiltak for å endre bransjen vår, med fokus på overholdelse av regelverk, og en rettferdig og respektfull innkreving. Sammen har vi et team på over 7800 profesjonelle, engasjerte og omtenksomme ansatte over hele Europa. Det faktum at vi tidligere har vært arge konkurrenter, innebærer også at vi har stor respekt for hverandre.

Vi arbeider hardt for å slå sammen de to virksomheten våre til ett selskap under ett felles varemerke, med ett felles grensesnitt for både kunder og sluttkunder. For øyeblikket kommer vi imidlertid til å fortsette å drive virksomheten under våre egne varemerker, Lindorff og Intrum Justitia.

For deg som eksisterende kunde eller sluttkunde hos Lindorff eller Intrum Justitia blir det for øyeblikket ingen endringer med tanke på tjenester eller kommunikasjonskanaler


Ik heb een openstaande schuld bij Lindorff

Jeg har utestående gjeld hos Lindorff

For øyeblikket blir det ingen endringer med tanke på tjenester eller kommunikasjonskanaler. Hvis du har utestående gjeld hos Lindorff, kan du fremdeles bruke Lindorff24 eller kontakte vår kundeserviceavdeling, så hjelper vi deg med å finne en løsning Les mer her.

Ik ben een opdrachtgever van Lindorff

Jeg er kunde hos Lindorff

Hvis du er kunde hos Lindorff, kan du bruke samme kommunikasjonskanaler og klientportaler som tidligere. Vi hører gjerne fra deg. Les mer her.