Bli en del av vårt Lindorff-team

Den 27. juni 2017 slo Intrum Justitia og Lindorff seg sammen, og ble dermed verdens ledende leverandør av tjenester innen kreditthåndtering. Lindorff ble grunnlagt i 1898 og tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og tilbyr et omfattende tjenestespekter designet for å forbedre kundenes kontantstrømmer og langsiktige lønnsomhet. Det sammenslåtte Intrum Justitia og Lindorff har kontorer i 23 markeder over hele Europa, og et team på rundt 8000 ansatte som er forpliktet til å fremme en sunn økonomi. Intrum Justitia AB er notert på Nasdaq Stockholm. I Norge har vi ca. 700 medarbeidere med kontorer i Oslo, Røyken, Bergen og Trondheim er vi det største selskapet i vår bransje i Norge. Vi kan tilby et bredt spekter av karrieremuligheter i et dynamisk og sterkt fagmiljø og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Bli bedre kjent med oss

Markedet for kredittjenester gjennomgår raske endringer og vi skaper morgendagens løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss, og kompetanseutvikling er satt i system gjennom vårt eget Lindorff Academy. For å beholde verdifull kompetanse er vi opptatt av å gi våre medarbeidere karrieremuligheter og rekruttere internt.

Kreditthåndteringsbransjen fyller en viktig samfunnsrolle – noe vi er ydmyke for. Vi finner gode løsninger for våre kunder og deres kunder. Kjerneverdiene våre setter standarden for hvordan vi opptrer; profesjonalitet, kundefokus, resultatorientert og omtanke.

Motiverte og engasjerte medarbeidere er avgjørende for trivsel, prestasjoner og resultater. Vi ønsker at Lindorff skal være en arbeidsplass der folk trives. Derfor gjør vi mye for å skape sosiale møteplasser som bidrar til et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gjennom et bredt aktivitets- og treningstilbud jobber vi målrettet for å øke jobbnærværet og posisjonere oss i tet som en av landets mest helsefremmende arbeidsplasser. Møt våre ansatte

Lindorff kan tilby konkurransedyktig lønn og bonusordninger, personal- og forsikringsordninger, subsidiert kantine med høy standard og tydelig helseprofil, firmahytteordning, treningsstøtte, videreutdanning m.m.


Ledige stillinger hos oss

Hvis du ønsker meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø, er kanskje Lindorff stedet for deg?

Ledige stillinger akkurat nå: 

Salgskonsulent. Har du interesse for innfordringsprosesser og ønsker en karriere innen salg? Vi søker etter deg som er klar for fast stilling som salgskonsulent! Er det deg?

Salgskoordinator. Ønsker du å ta et steg inn i et dynamisk og faglig sterkt salgsmiljø med varierende arbeidsoppgaver? Sjekk ut her

Analytiker. Er du vår nye analytiker? Bli med på reisen til verdens største inkassoselskap. Sjekk ut stillingen

"I Lindorff vil du få meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø"

- Arnhild Sivertsen, Direktør HR