Bli en del av teamet vårt

Vi kan tilby et bredt spekter av karrieremuligheter i et dynamisk og sterkt fagmiljø og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Bli bedre kjent med oss

Markedet for kredittjenester gjennomgår raske endringer og vi skaper morgendagens løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss, og kompetanseutvikling er satt i system gjennom vårt eget Lindorff Academy. For å beholde verdifull kompetanse er vi opptatt av å gi våre medarbeidere karrieremuligheter og rekruttere internt.

Kreditthåndteringsbransjen fyller en viktig samfunnsrolle – noe vi er ydmyke for. Vi finner gode løsninger for våre kunder og deres kunder. Kjerneverdiene våre setter standarden for hvordan vi opptrer; profesjonalitet, kundefokus, resultatorientert og omtanke.

Motiverte og engasjerte medarbeidere er avgjørende for trivsel, prestasjoner og resultater. Vi ønsker at Lindorff skal være en arbeidsplass der folk trives. Derfor gjør vi mye for å skape sosiale møteplasser som bidrar til et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gjennom et bredt aktivitets- og treningstilbud jobber vi målrettet for å øke jobbnærværet og posisjonere oss i tet som en av landets mest helsefremmende arbeidsplasser. Møt våre ansatte

Lindorff kan tilby konkurransedyktig lønn og bonusordninger, personal- og forsikringsordninger, subsidiert kantine med høy standard og tydelig helseprofil, firmahytteordning, treningsstøtte, videreutdanning m.m.


Ledige stillinger hos oss

Hvis du ønsker meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø, er kanskje Lindorff stedet for deg?

Ledige stillinger akkurat nå: 

Direktør Contact Center. Vi ser etter en dyktig, ambisiøs leder som vil få ansvaret for å løfte våre kundesentre til nye høyder, til det beste for våre kunder og sluttkunder. Sjekk ut stillingen her

Direktør. Vi ser etter en strategisk sterk leder for områdene strategi, forretningsutvikling og digitalisering i Lindorff Norge. Sjekk ut stillingen her

Salgscoach. Er du god til å inspirere og motivere andre, trigges du av utfordringer med fokus på resultater? Sjekk ut stillingen her

Trainee. Vi er på jakt etter et talent til vår internasjonale traineestilling fra 1. september 2018. Ønsker du å vokse, utvikle deg og knytte verdifulle kontakter i et dynamisk selskap? Da er dette en perfekt mulighet for deg! Sjekk ut stillingen her. Du kan også lese mer om vårt traineeprogram her. 

Salgskonsulent. Har du interesse for innfordringsprosesser og ønsker en karriere innen salg? Vi søker etter deg som er klar for fast stilling som salgskonsulent! Er det deg?

 

/media/11778/arnhild-sivertsen-foto-bo-mathisen-web.jpg

"I Lindorff vil du få meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø"

- Arnhild Sivertsen, Direktør HR