Bli en del av vårt Lindorff-team

Lindorff er et internasjonalt konsern med 4400 medarbeidere i 13 land. Med ca. 700 medarbeidere i Oslo, Røyken og Trondheim er vi det største selskapet i vår bransje i Norge, og vi er på god vei til å bli den største globale selskapet innen kreditthåndtering (Credit management services). Vi kan tilby et bredt spekter av karrieremuligheter i et dynamisk og sterkt fagmiljø og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Bli bedre kjent med oss

Markedet for kredittjenester gjennomgår raske endringer og vi skaper morgendagens løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss, og kompetanseutvikling er satt i system gjennom vårt eget Lindorff Academy. For å beholde verdifull kompetanse er vi opptatt av å gi våre medarbeidere karrieremuligheter og rekruttere internt.

Kreditthåndteringsbransjen fyller en viktig samfunnsrolle – noe vi er ydmyke for. Vi finner gode løsninger for våre kunder og deres kunder. Kjerneverdiene våre setter standarden for hvordan vi opptrer; profesjonalitet, kundefokus, resultatorientert og omtanke.

Motiverte og engasjerte medarbeidere er avgjørende for trivsel, prestasjoner og resultater. Vi ønsker at Lindorff skal være en arbeidsplass der folk trives. Derfor gjør vi mye for å skape sosiale møteplasser som bidrar til et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gjennom et bredt aktivitets- og treningstilbud jobber vi målrettet for å øke jobbnærværet og posisjonere oss i tet som en av landets mest helsefremmende arbeidsplasser. Møt våre ansatte

Lindorff kan tilby konkurransedyktig lønn og bonusordninger, personal- og forsikringsordninger, subsidiert kantine med høy standard og tydelig helseprofil, firmahytteordning, treningsstøtte, videreutdanning m.m.


Ledige stillinger hos oss

Hvis du ønsker meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø, er kanskje Lindorff stedet for deg?

Ledige stillinger akkurat nå: 

Salgskonsulent. Har du interesse for innfordringsprosesser og ønsker en karriere innen salg? Vi søker etter deg som er klar for fast stilling som salgskonsulent! Er det deg?

Teamleder. Vi leter etter en tydelig og fremoverlent leder! Du evner å samle og gi retning til saksbehandlere i et dynamisk miljø på vår lokasjon i Trondheim. Hvis du i tillegg har erfaring som leder og ønsker å utvikle deg selv for å bidra til gode resultater for avdelingen, kan det være nettopp deg vi søker. Sjekk ut stillingsannonsen her.

Forretningsorientert økonomidirektør. Vi søker etter en faglig dyktig og handlingsorientert Økonomidirektør som kan bidra til å videreutvikle den norske virksomheten i konsernet. Er det deg? Se stillingsannonsen her

Saksbehandler (deltid) til Contact Center i Trondheim. Er du student og på jakt etter en jobb du kan kombinere med studiene? Trives du med å prate i telefonen? Liker du å jobbe i team med høyt tempo? Da er du kanskje den vi ser etter. Se stillingsannonsen her 

Prosjektleder for digitale initiativer. Vi ser etter en forretningsorientert og digital profil som vil få ansvar for å drive innovasjonsprosesser og forretningsutviklingsprosjekter. Du vil få en viktig rolle for å realisere selskapets strategi og mål.  Se stillingsannonsen her

Training and Development Manager.  Vi søker etter en faglig dyktig, ambisiøs og erfaren leder for vårt Lindorff Academy. Du vil være ansvarlig for å utarbeide kompetansestrategi basert på selskapets behov og utvikle og implementere kompetansetiltak for ledere og medarbeidere i Lindorff. Se stillingsannonsen her

Direktør Bedriftskunder og offentlig sektor. Vi ser etter en person som vil få ansvar for at Lindorff beholder sin posisjon som den ledende aktøren i dette markedet, samt videreutvikle segmentet gjennom partnerskap med kundene og nye tjenesteområder. Se stillingsannonsen her.

"I Lindorff vil du få meningsfylte oppgaver og utvikling i et faglig sterkt og godt kollegialt miljø"

- Arnhild Sivertsen, Direktør HR