COVID-19 

Les mer om hvordan du kan kontakte oss her.

Møt våre medarbeidere

I Lindorff møter du mange forskjellige mennesker med forskjellig bakgrunn. Her forteller noen av våre medarbeidere litt om hvordan det er å jobbe hos oss.

I Lindorff søker man hele tiden etter nye og ideer og måter å gjøre ting på. Det er kanskje noe av det jeg liker best ved å jobbe her.

Her har jeg fått gleden av å jobbe med mange løsningsorienterte og kreative kollegaer som brenner for å skape de beste løsningene for både kunder og de som skylder penger. Jeg føler at jeg har fått flere gode muligheter til å bygge meg selv som fagperson, og det er et stort fokus på å legge til rette for nye muligheter og utvidet ansvar for de som ønsker det.

Lyst til å jobbe med oss? Sjekk ut våre ledige stillinger.


Kjetil Lunda er Key Account Manager i Lindorff
Kjetil Lunda er Key Account Manager med ansvar for kunder innen Handel & Industri.
Lindorff har lagt til rette for at jeg skal utvikle meg.
Kjetil Lunda

Valget falt på Lindorff fordi jeg ville lære mer om scoring, kreditt og generelt om inkassofaget hos en kjent aktør. Det var en ekstra motivasjon for meg at jeg kjente flere som hadde fått mulighet til å jobbe seg oppover internt. Det er et godt faglig og profesjonelt nettverk der det er enkelt å få hjelp og samarbeide på tvers av avdelinger.

Jeg føler Lindorff har lagt til rette for at jeg skal utvikle meg. I løpet av syv og et halvt år har jeg hatt fem ulike roller, nå som Key Account Manager med ansvar for kunder innen segment Handel & Industri. Jeg ser frem til flere spennende år der vi er med på å senke kredittiden og bedre likviditeten for våre kunder.


Anette Gurrik Slaatta er senior saksbehandler
Vi er flinke til å samarbeide på tvers av avdelinger og lokasjoner, noe som bidrar til å sette både medarbeiderne og kundene i fokus.
Anette Gurrik Slaatta

Hos Lindorff er ingen dager like. Arbeidsoppgavene er spennende og utfordrende, og gir gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig. De ansatte har godt humør, er serviceinnstilte og har mye faglig kompetanse.

Vi er flinke til å samarbeide på tvers av avdelinger og lokasjoner, noe som bidrar til å sette både de ansatte og kunder i fokus. Daglig jobber vi med å finne den beste løsningen for alle parter. Etter 9 år i Lindorff kan jeg slå fast at hverdagen aldri er kjedelig hos oss.


Inger Magny Granli er systemutvikler
Vi er opptatt av å levere de beste løsningene for våre kunder, samtidig som vi skal ivareta de som skylder penger på best mulig måte.
Inger Magny Granli

Jeg begynte å jobbe her som systemutvikler, og har i dag varierte arbeidsoppgaver som blant annet omfatter deltagelse i ulike prosjekter. Lindorff har et uformelt miljø med hyggelige og flinke medarbeidere som hjelper hverandre, og gjerne deler av sin kompetanse.

Vi er opptatt av å levere de beste løsningene for våre kunder, samtidig som vi skal ivareta de som skylder penger på best mulig måte. Det foregår mye spennende i Lindorff, og mulighetene for å utvikle seg og lære nye ting er store. Jeg har vært ansatt i snart seks år og trives veldig godt. Det er aldri en kjedelig dag på IT!