COVID-19 

Les mer om hvordan du kan kontakte oss her.

Om konsernet

Om konsernet

Som en del av Intrum er Lindorff Europas markedsledende inkassobyrå, med et spekter av tjenester innen kredittstyring og finansielle tjenester.

Lindorffs visjon er å lede folk flest og bedrifts-Norge til en sunn økonomi. Vi hjelper folk med å finne gode løsninger på deres betalingsutfordringer, samtidig som vi hjelper bedrifter med å redusere risiko. Lindorff er en del av et internasjonalt konsern med over 10 000 medarbeidere i 25 markeder. Med 700 medarbeidere i Oslo, Røyken, Bergen og Trondheim er vi er ledende på kreditthåndtering i Europa.

Lindorff ble etablert i 1898, og slo seg sammen med Intrum Justitia den 27. juni 2017. Da ble vi Intrum. I 2018 hadde Intrum en inntekt på over 12 måneder på SEK 13,4 milliarder. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er notert på Nasdaq Stockholm.

Vi er stolte av vår 120 år lange historie, men fremfor alt er vi spente på tiden som ligger foran oss. Dagens teknologiske fremskritt, ny kunde- og kjøpsatferd og nye forretningsmodeller påvirker oss, kundene våre, deres kunder – ikke minst resten av samfunnet.