COVID-19 

Les mer om hvordan du kan kontakte oss her.

Personvernrettigheter

Hvis du ønsker å sende en forespørsel om noen av dine personvernrettigheter, kan du gjøre dette elektronisk her.

Det er viktig at vi kan bekrefte at du er deg for å sikre konfidensialitet og beskyttelse av dataene dine. Vennligst fortsett gjennom innlogging for å få tilgang til siden der du kan sende inn din forespørsel og gi din identifikasjon gjennom sikker innlogging.

Hvis du ikke har muligheter for tilgang gjennom lenken ovenfor, fyll ut skjemaet under. Vi må kontakte deg for å bekrefte identiteten din for å unngå at personopplysningene dine sendes til uvedkommende, enten ved et uhell eller som følge av bedrageri, samt etablere og lokalisere informasjonen du ber oss behandle, men dette er ikke er obligatorisk. Dersom du handler på vegne av en annen person, må vi også verifisere din identitet og fullmakt før vi utleverer personopplysninger om den registrerte til deg. Vær oppmerksom på at dersom vi ikke kan bekrefte din identitet, kan ikke Intrum behandle forespørselen av hensyn til beskyttelse av rettighetene og frihetene til den registrerte.

Normalt blir forespørselen behandlet innen 30 dager. Enkelte tilfeller, hvor vi mottar et stort antall forespørsler, eller spesielt komplekse forespørsler, kan tidsgrensen forlenges med maksimalt ytterligere to måneder. I så fall vil vi holde deg informert. Avhengig av innholdet i svaret på forespørselen din, kan du motta en e-post med en lenke til en sikker side der du kan se svaret på forespørselen din, et brev som blir tilsendt eller informasjonen kan leveres deg personlig på en av våre lokasjoner gitt korrekt identifikasjon. Hvis det ikke er noen sensitive data eller store mengde data i vårt svar, kontakter vi deg via vanlige kommunikasjonskanaler.

Personvernrettigheter

Full addressVennligst oppgi mer informasjon om rettighetene som er forespurt, slik at vi kan håndtere forespørselen på beste måte, inkludert informasjon der du handler på den registrertes vegne.