Personvernregler

Formålet med disse personvernreglene er å informere deg om bruken av personopplysningene som samles inn når du besøker et av nettstedene våre.

Retningslinjer for informasjonskapsler

I likhet med de fleste andre interaktive nettsteder bruker vi informasjonskapsler for å kunne tilby deg bedre tjenester, forstå hvem du er, og hvordan vi best mulig kan hjelpe deg. Informasjonskapslene brukes til å overvåke trafikken og optimalisere innholdet. Ved å besøke nettstedene våre samtykker du i at vi kan bruke personopplysningene dine.


Personvernregler

Formålet med disse personvernreglene er å informere deg om bruken av personopplysningene som samles inn når du besøker et av nettstedene våre.

I siste instans kontrolleres personopplysningene dine av Lindorff Group, som er registrert i Norge.

Et av formålene med nettstedet vårt er å fortelle deg hvem vi er, og hva vi gjør. Vi kan samle inn og bruke personopplysninger (som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse) for å kunne tilby deg bedre tjenester og informasjon. Vi kan bruke personopplysningene dine til å:

  • svare på spørsmål eller forespørsler du sender oss
  • administrere eller på andre måter oppfylle rettigheter og forpliktelser i henhold til avtaler du har inngått med oss eller kundene dine
  • foregripe og løse problemer knyttet til tjenester som leveres til deg
  • utvikle produkter eller tjenester tilpasset dine behov

For å kunne tilby deg bedre tjenester ønsker vi kanskje å bruke personopplysningene dine i direkte markedsføring. Vi respekterer personvernet ditt og kommer bare til å bruke personopplysningene dine til dette formålet når du selv er klar over det. Ved behov ber vi om ditt samtykke før personopplysningene dine eventuelt benyttes i direkte markedsføring. Vi ønsker også å bruke denne informasjonen til statistiske formål og undersøkelser, men i så fall er informasjonen anonymisert.


Vilkår

Dette nettstedet og innholdet på nettstedet, inkludert utvalget av innholdet og hvordan det er organisert på hver enkelt side eller på en gruppe med sider, tilhører fullt og helt Lindorff.

Ved å besøke og bruke www.lindorff.com samtykker du i følgende vilkår:

Dette nettstedet og innholdet på nettstedet, inkludert utvalget av innholdet og hvordan det er organisert på hver enkelt side eller på en gruppe med sider, tilhører fullt og helt Lindorff.

Du kan lagre utdrag fra Lindorffs nettsted på datamaskinen og skrive ut kopier av disse utelukkende for personlig, ikke-kommersiell bruk.

Du kan bruke og distribuere nødvendige begrensede utdrag fra nettstedet vårt for å legge inn koblinger til sidene våre eller koblinger fra søketjenester.

All annen bruk, reproduksjon, oversettelse, bearbeiding, organisering, endring, distribusjon og lagring av dette nettstedet, i enhver form og på enhver måte, helt eller delvis, er forbudt uten på forhånd å ha innhentet skriftlig tillatelse fra Lindorff.

Selv om vi bestreber oss på å presentere nøyaktig og oppdatert informasjon, påtar vi oss ikke juridisk ansvar for feil, utelatelser eller villedende formuleringer eller for konsekvensene av handlinger som utføres som et resultat av å ha sett på innholdet på dette nettstedet.

Vær oppmerksom på at vi også fraskriver oss alt ansvar og erstatningsansvar knyttet til innhold og personvernpraksis på nettstedene vi oppgir koblinger til.

Endringer i disse retningslinjene: Ved betydelige endringer i bruksvilkårene for dette nettstedet publiserer vi de aktuelle endringene på denne siden. Vi anbefaler deg å gjennomgå personvernreglene våre regelmessig.